صفحه اصلی > سئو : جایی که ما امروز با شاخص موبایل اول گوگل هستیم

جایی که ما امروز با شاخص موبایل اول گوگل هستیم

جایی که ما امروز با شاخص موبایل اول گوگل هستیم

فهرست مطالب

ایندکس موبایل-محور سال‌هاست که موضوع بحث بوده است، اما آیا شما در جریان آخرین تغییرات هستید؟ برای آگاهی از جدیدترین وضعیت ایندکس موبایل-محور گوگل به خواندن ادامه دهید.
خب، چند سالی است که گوگل اعلام کرده است ایندکس موبایل-محور را اجرایی کرده است. اکثر سایت‌ها به ایندکس موبایل-محور گوگل منتقل شده‌اند و دیگر این موضوع در حوزه سئو موضوعی “داغ” نیست.
یک توییت از جان مولر، نماینده جستجوی گوگل، در سال 2021 پیدا کردم که بهترین خلاصه‌ای از کاهش توجه به این موضوع است:

“حدس من این است که ایندکس موبایل-محور برای مدت‌ها در حال انجام است به طوری که به نوعی “بخشی از زندگی” شده است :). @maxxeight همچنین یک ابزار خوب برای تست دارد که می‌توانید در این لینک مشاهده کنید. بیشتر سایت‌ها منتقل شده‌اند بنابراین من انتظار تغییرات بزرگ را ندارم.”

— 🐐 جان 🐐 (@JohnMu) ۱۲ مارس ۲۰۲۱

با این ذهنیت که ایندکس موبایل-محور “بخشی از زندگی” شده است (که من کاملاً با آن موافقم)، به عنوان یک کارشناس سئو، دانستن مقداری از تاریخچه و وضعیت کنونی این موضوع مفید است.
برای مثال، از زمان اعلام ایندکس موبایل-محور سال‌ها پیش، گوگل اکنون بر روی تجربه صفحه که یک عامل رتبه‌بندی است و به‌طور جدی به موبایل مرتبط است نیز تاکید کرده است.
قبل از اینکه به آن موضوع بپردازیم، بیایید ابتدا به تاریخچه ایندکس موبایل-محور و آنچه که تا کنون می‌دانیم بپردازیم. سپس، به این می‌پردازیم که گوگل به دنبال چه چیزی در استفاده از موبایل است، معنای داشتن تجربه یکسان در موبایل و دسکتاپ چیست، چگونه می‌توانید انتظارات گوگل را برای بهترین شیوه‌های موبایل-محور برآورده کنید و موارد دیگر.

ایندکس موبایل-محور گوگل

نه، دو ایندکس وجود ندارد

گوگل اعلام کرده است که هیچ ایندکس جداگانه‌ای برای موبایل وجود ندارد. در عوض، ایندکس موبایل-محور به این معناست که گوگل از نسخه موبایل یک صفحه وب برای اهداف رتبه‌بندی و ایندکس‌گذاری استفاده می‌کند.
در سال ۲۰۱۸، گوگل توضیح داد که با ایندکس موبایل-محور، URL نسخه موبایل‌پسند سایت شما ایندکس می‌شود. اگر وب‌سایت شما دارای URLهای جداگانه برای موبایل و دسکتاپ باشد، گوگل URL موبایل را به کاربران موبایل و URL دسکتاپ را به کاربران دسکتاپ نشان می‌دهد. با این حال، محتوای ایندکس شده همان نسخه موبایل خواهد بود.

انتقال به ایندکس موبایل-محور

در پایان سال ۲۰۱۷، گوگل اعلام کرد که به تدریج ایندکس موبایل-محور را اجرا خواهد کرد. تا مارس ۲۰۱۸، گوگل اعلام کرد که این فرایند را گسترش می‌دهد و به وب‌سایت‌ها دستور داد که آماده شوند.
سه سال بعد، هنوز همه وب‌سایت‌ها به ایندکس موبایل-محور منتقل نشده‌اند. در ژوئن ۲۰۲۰، گوگل اعلام کرد که با وجود اینکه بیشتر وب‌سایت‌ها به ایندکس موبایل منتقل شده‌اند، هنوز تعداد زیادی وجود دارند که این انتقال را انجام نداده‌اند. گوگل اعلام کرد که به جای انتقال در سپتامبر ۲۰۲۰، ایندکس موبایل-محور را تا مارس ۲۰۲۱ به تأخیر خواهد انداخت.
گوگل به دلایل مختلفی از جمله مشکلات با متا تگ‌های ربات، بارگذاری تنبل، دارایی‌های مسدود شده، محتوای اصلی و تصاویر و ویدئوهای موبایل، این انتقال را به تعویق انداخت.
در نهایت، گوگل در نوامبر ۲۰۲۱ مهلت خودخواسته‌اش را حذف کرد و توضیح داد که هنوز سایت‌هایی وجود دارند که به ایندکس موبایل-محور منتقل نشده‌اند زیرا آماده نیستند. گوگل همچنین بیان کرد که این عدم آمادگی به دلیل چالش‌های غیرمنتظره‌ای بوده که این وب‌سایت‌ها با آن مواجه شده‌اند.
طبق گفته گوگل، «به دلیل این مشکلات، ما تصمیم گرفتیم که جدول زمانی برای آخرین مراحل ایندکس موبایل-محور باز بماند.» گوگل همچنین اعلام کرد که «ما در حال حاضر تاریخ نهایی مشخصی برای انتقال به ایندکس موبایل-محور نداریم و می‌خواهیم در مورد گام‌های باقی‌مانده بزرگ در این مسیر محتاطانه عمل کنیم.»

ایندکس موبایل-محور به عنوان پیش‌فرض برای وب‌سایت‌های جدید

اگر وب‌سایت شما بعد از ۱ ژوئیه ۲۰۱۹ منتشر شده باشد، ایندکس موبایل-محور به طور پیش‌فرض فعال است. گوگل این اعلامیه را در ماه مه ۲۰۱۹ منتشر کرد و توضیح داد که این تغییر برای وب‌سایت‌هایی است که قبلاً برای جستجوی گوگل ناشناخته بودند.
این اعلامیه به تفصیل درباره علت این تغییر توضیح می‌دهد. به گفته گوگل، پس از سال‌ها خزیدن در وب با یک Googlebot گوشی هوشمند، آن‌ها نتیجه گرفتند که وب‌سایت‌های جدید معمولاً برای این نوع خزیدن آماده هستند.

قابلیت استفاده موبایل و ایندکس موبایل-محور مترادف نیستند

در ژانویه ۲۰۱۹، مولر توضیح داد که اگر محتوای شما آزمون قابلیت استفاده موبایل را قبول نکند، باز هم می‌تواند به ایندکس موبایل-محور منتقل شود. حتی اگر گزارش «قابلیت استفاده موبایل» در کنسول جستجو نشان دهد که سایت شما URLهای معتبر دارد، به معنای آماده بودن آن صفحات برای ایندکس موبایل-محور نیست.
مولر در ویدیویی توضیح داد که قابلیت استفاده موبایل «کاملاً جدا» از ایندکس موبایل-محور است. بنابراین، صفحات می‌توانند برای ایندکس موبایل-محور فعال شوند حتی اگر از نظر قابلیت استفاده در موبایل قابل استفاده نباشند.
شما می‌توانید توضیحات مولر را در ویدیو زیر از دقیقه ۴۱:۱۲ مشاهده کنید:
«بنابراین اول از همه دوباره بگویم که قابلیت استفاده موبایل کاملاً جدا از ایندکس موبایل-محور است. یک سایت می‌تواند از نظر موبایلی قابل استفاده نباشد، اما همچنان می‌تواند همه محتوایی که ما برای ایندکس موبایل-محور نیاز داریم را داشته باشد.
یک مثال افراطی، اگر چیزی مانند یک فایل PDF را در نظر بگیرید، در موبایل وحشتناک خواهد بود که بخواهید در آن ناوبری کنید. لینک‌ها سخت کلیک خواهند شد، متن‌ها سخت خوانده می‌شوند. اما همه متن همچنان وجود دارد و ما می‌توانیم با ایندکس موبایل-محور آن را به خوبی ایندکس کنیم.
قابلیت استفاده موبایل با ایندکس موبایل-محور یکی نیست.»
به طور خلاصه، موبایل‌پسند بودن و طرح‌بندی‌های واکنش‌گرا برای ایندکس موبایل-محور الزامی نیستند. از آنجایی که صفحات بدون نسخه موبایل هنوز هم روی دستگاه‌های موبایل کار می‌کنند، آن‌ها برای ایندکس‌گذاری واجد شرایط بودند.

تجربه‌های موبایل و دسکتاپ باید یکسان باشند

گوگل در ژانویه ۲۰۲۰ به بهترین شیوه‌های ایندکس موبایل-محور خود اضافه کرد و تأکید زیادی بر ارائه تجربه یکسان در موبایل و دسکتاپ داشت.
مت سوترن یک فهرست عالی از آنچه گوگل از تجربه یکسان می‌خواست ارائه داد:

  • اطمینان از اینکه Googlebot می‌تواند به محتوای صفحه موبایل و دسکتاپ دسترسی داشته باشد و آن‌ها را رندر کند.
  • اطمینان از اینکه سایت موبایل دارای همان محتوای سایت دسکتاپ است.
  • استفاده از همان تگ‌های متا ربات در سایت موبایل و دسکتاپ.
  • استفاده از همان عنوان‌ها در سایت موبایل و دسکتاپ.
  • اطمینان از اینکه سایت‌های موبایل و دسکتاپ دارای داده‌های ساختاریافته یکسانی هستند.

گوگل هشدار می‌دهد که اگر به عمد محتوای کمتری در نسخه موبایل یک صفحه نسبت به نسخه دسکتاپ ارائه دهید، احتمالاً کاهش ترافیک را تجربه خواهید کرد. دلیل آن چیست؟ طبق گفته گوگل، آن‌ها قادر به دریافت همان اطلاعات از صفحه نخواهند بود که قبلاً (زمانی که نسخه دسکتاپ استفاده می‌شد) می‌گرفتند.
به جای این، گوگل توصیه می‌کند که محتوای اصلی در سایت موبایل با محتوای سایت دسکتاپ یکسان باشد. گوگل حتی پیشنهاد می‌کند که از همان عنوان‌ها در نسخه موبایل استفاده کنید.
برای تأکید بیشتر بر این نکته، گوگل در مستندات ایندکس موبایل-محور خود اشاره می‌کند که فقط محتوای سایت موبایل برای ایندکس‌گذاری استفاده می‌شود. بنابراین، شما باید اطمینان حاصل کنید که سایت موبایل شما دارای همان محتوای سایت دسکتاپ شماست.
مولر در Pubcon Pro Virtual 2020 این موضوع را دوباره با این نظر تأیید کرد:

ما اکنون تقریباً به‌طور کامل وب را با استفاده از یک Googlebot گوشی هوشمند ایندکس می‌کنیم که بیشتر با آنچه کاربران واقعاً هنگام جستجو می‌بینند مطابقت دارد.و یکی از چیزهایی که متوجه شدیم مردم هنوز هم اغلب در مورد آن گیج می‌شوند این است که اگر من چیزی فقط در دسکتاپ داشته باشم، حتماً گوگل آن را هم خواهد دید و همچنین محتوای موبایل را در نظر خواهد گرفت. اما در واقع اینطور است که ما در آینده فقط محتوای موبایل را ایندکس خواهیم کرد. بنابراین وقتی سایتی به ایندکس موبایل-محور منتقل می‌شود، ما همه چیزهایی که فقط در سایت دسکتاپ هستند را حذف خواهیم کرد. ما عملاً آن را نادیده می‌گیریم. هر چیزی که می‌خواهید ایندکس شود، باید در سایت موبایل باشد.

بهترین شیوه‌های ایندکس موبایل-محور گوگل

گوگل یک فهرست جامع از بهترین شیوه‌ها برای ایندکس موبایل-محور ارائه می‌دهد «تا اطمینان حاصل کنید که کاربران شما بهترین تجربه را دارند.»
بیشتر اطلاعاتی که گوگل به عنوان بهترین شیوه‌ها به اشتراک می‌گذارد، واقعاً جدید نیست. در عوض، این فهرست یک گردآوری از توصیه‌ها و مشاوره‌های مختلفی است که گوگل طی سال‌ها ارائه داده است.
علاوه بر فهرست توصیه‌های بالا درباره ایجاد تجربه یکسان در موبایل و دسکتاپ، دیگر بهترین شیوه‌ها شامل موارد زیر است:

  • اطمینان از اینکه وضعیت صفحه خطا در سایت‌های موبایل و دسکتاپ یکسان است.
  • اجتناب از استفاده از URLهای بخش‌دار در سایت موبایل.
  • اطمینان از اینکه صفحات دسکتاپ معادل صفحات موبایل دارند.
  • تأیید هر دو سایت موبایل و دسکتاپ در کنسول جستجو.
  • بررسی لینک‌های hreflang در URLهای موبایل جداگانه.
  • اطمینان از اینکه سایت موبایل می‌تواند یک نرخ خزیدن افزایش‌یافته را مدیریت کند.
  • اطمینان از اینکه دستورات robots.txt در سایت‌های موبایل و دسکتاپ یکسان هستند.

گوگل یک بخش کامل را بر روی پیشنهادها برای URLهای جداگانه متمرکز کرده است.
بخش “عیب‌یابی” در مستندات بهترین شیوه‌ها نیز ارزش بررسی دارد. این بخش شامل اشتباهات رایجی است که می‌تواند باعث شود سایت شما برای ایندکس موبایل-محور آماده نباشد یا منجر به کاهش رتبه پس از فعال‌سازی سایت شما شود.
مولر همچنین توضیح داد که هیچ تغییری در ایندکس موبایل-محور مرتبط با سایت‌هایی که از URLهای موبایل جداگانه با rel-canonical استفاده می‌کنند، رخ نداده است. مولر توصیه می‌کند که نشانگرها را به همان صورت نگه دارید.
گوگل URL موبایل را به عنوان canonical استفاده خواهد کرد حتی اگر rel-canonical به URL دسکتاپ اشاره کند.مولر یک گرافیک مفید ایجاد کرد که فرآیند “قبل و بعد” ایندکس‌گذاری برای URLهای دسکتاپ و m-dot را نشان می‌دهد.
گاهی اوقات در این مورد سوالاتی می‌گیرم، بنابراین فقط برای روشن‌سازی: اگر شما URLهای موبایل جداگانه دارید (با لینک‌های rel-alternate / rel-canonical)، با ایندکس موبایل-محور نیازی به تغییر چیزی نیست. نشانگرها را به همان صورت نگه دارید. نیازی به تغییرات نیست.

یک نکته آخر درباره بهترین شیوه‌ها:

در مستندات بهترین شیوه‌های ایندکس موبایل-محور، گوگل بیان می‌کند: «در حالی که داشتن نسخه موبایل از صفحات شما برای قرار گرفتن محتوای شما در نتایج جستجوی گوگل ضروری نیست، اما به شدت توصیه می‌شود.»
در حالی که ممکن است داشتن نسخه موبایل واضح به نظر برسد، اما من هنگام صحبت درباره موبایل-محور با مقاومت‌هایی روبرو شده‌ام.
در یکی از کنفرانس‌ها، یک شرکت‌کننده در جلسه من پرسید که آیا داشتن نسخه موبایل از سایت ضروری است اگر هیچ‌کس از دستگاه موبایل استفاده نمی‌کند. او مرتباً تأکید می‌کرد «هیچ‌کس». جواب من؟ در هر صورت این کار را انجام دهید.
نه تنها گوگل آن را به شدت توصیه می‌کند، بلکه بازدیدکنندگان، به ویژه بازدیدکنندگان تکراری، ممکن است به دلیل تجربه ضعیف از دستگاه‌های موبایل استفاده نکنند.
ما باید نه تنها بر رتبه‌بندی صفحات در نتایج جستجو تمرکز کنیم، بلکه باید اطمینان حاصل کنیم که بازدیدکننده یک تجربه خوب پس از ورود به صفحه داشته باشد.

به‌روزرسانی تجربه صفحه + موبایل-محور

به‌روزرسانی تجربه صفحه نیز باید بخشی از گفتگو باشد.
به‌روزرسانی تجربه صفحه به طور رسمی برای دستگاه‌های موبایل در سال ۲۰۲۱ منتشر شد و شامل سیگنال‌های اندازه‌گیری مربوط به نحوه ادراک بازدیدکنندگان از تعامل با صفحه وب شما می‌شود.
به گفته گوگل، این ادراک فراتر از صرفاً ارزش اطلاعاتی ارائه شده در صفحه است. بنابراین گوگل به عملکرد بارگذاری، پایداری بصری و تعامل صفحه که به عنوان عوامل حیاتی وب شناخته می‌شود، توجه می‌کند.
تجربه صفحه همچنین به دوستانه‌بودن برای موبایل، HTTPS و پاپ‌آپ‌های مزاحم که قبلاً بخشی از الگوریتم رتبه‌بندی بودند، نگاه می‌کند.
برای مثال، دوستانه‌بودن برای موبایل در سال ۲۰۱۵ به عنوان یک عامل رتبه‌بندی اعلام شد که منجر به Mobilegeddon شد (نامی که صنعت برای این به‌روزرسانی گذاشته است… نه نام گوگل).
این عامل مواردی مانند خوانایی متن، فاصله‌گذاری اهداف ضربه‌گیری و محتوای غیرقابل پخش را در نظر می‌گرفت.
یک سال بعد، گوگل اعلام کرد که این عامل رتبه‌بندی را تقویت می‌کند.
ابتدا، به‌روزرسانی موبایل-دوست برای نتایج جستجوی موبایل طراحی شده بود، اما اکنون با ایندکس موبایل-محور، به صورت کلی اعمال می‌شود.

بازگشت به عوامل حیاتی وب

عوامل حیاتی وب عواملی هستند که گوگل آن‌ها را در تجربه کلی کاربر در صفحه وب مهم می‌داند، از جمله بزرگترین محتوای قابل مشاهده (LCP)، تأخیر ورودی اول (FID) و تغییر چیدمان تجمعی (CLS).
هر یک از این عوامل به تجربه کاربر کمک می‌کنند و به عنوان «خوب»، «نیاز به بهبود» یا «ضعیف» امتیازدهی می‌شوند.
حالا بیایید ببینیم این موضوع چگونه به ایندکس موبایل-محور مرتبط است.
بین عوامل حیاتی وب و ایندکس موبایل-محور همپوشانی زیادی وجود دارد زیرا هر دو به نحوه عملکرد صفحه در یک دستگاه موبایل نگاه می‌کنند.
برای پیوند دادن این موضوعات، می‌توانید به یکی از بهترین شیوه‌های ایندکس موبایل-محور که توسط گوگل ارائه شده است مراجعه کنید، که این است که اطمینان حاصل کنید سایت موبایل شما سریع بارگذاری می‌شود.
گوگل توصیه‌های خاصی ارائه می‌دهد از جمله استفاده از Google PageSpeed Insights و تمرکز بر بخش «سرعت». توجه داشته باشید که ابزارهای دیگری نیز وجود دارند که می‌توانید برای تست سرعت استفاده کنید، مانند GTMetrix و WebPageTest.
مارتین اسپلیت، که در روابط توسعه‌دهنده گوگل کار می‌کند، در ماه مه ۲۰۲۱ در پاسخ به این سوال که آیا به‌روزرسانی تجربه صفحه برای صفحات موبایل و دسکتاپ به طور همزمان اجرا خواهد شد، گفت که این به‌روزرسانی ابتدا با صفحات موبایل آغاز خواهد شد، که در آگوست ۲۰۲۱ این اتفاق افتاد. این به‌روزرسانی برای صفحات دسکتاپ در فوریه ۲۰۲۲ اجرا خواهد شد.
همچنین به وضوح بیان شد که گوگل صفحات موبایل را به صورت جداگانه از صفحات دسکتاپ ارزیابی خواهد کرد، به این معنی که هیچ امتیاز تجمعی برای موبایل و دسکتاپ وجود ندارد (حداقل فعلاً).
شما می‌توانید به هر دو گزارش تجربه صفحه دسکتاپ و موبایل در کنسول جستجوی گوگل دسترسی پیدا کنید.
همانطور که باید به نسخه‌های دسکتاپ و موبایل سایت خود برای ایندکس موبایل-محور توجه کنید، برای به‌روزرسانی تجربه صفحه نیز باید این کار را انجام دهید.
مقاله عوامل حیاتی وب: راهنمای کامل را برای اطلاعات دقیق‌تر درباره این به‌روزرسانی و نحوه اجرای بهبودها بررسی کنید.
یک نکته آخر قبل از ادامه: وقتی گوگل صفحه‌ای را امتیازدهی می‌کند، سرعت، پایداری و قابلیت استفاده نسخه‌ای از صفحه را که کاربر در نهایت مشاهده می‌کند، آزمایش خواهد کرد.
اینجا جایی است که مسائل پیچیده می‌شود. برای عوامل حیاتی وب، اگر شما یک نسخه AMP دارید، گوگل از آن برای امتیازدهی تجربه صفحه استفاده خواهد کرد (یعنی کیفیت سرعت و قابلیت استفاده). نسخه موبایل استفاده نخواهد شد.
اما نسخه موبایل همان چیزی است که برای ایندکس موبایل-محور خزیده می‌شود.
بنابراین، برای جمع‌بندی، نسخه AMP برای امتیازدهی عوامل حیاتی وب استفاده می‌شود و نسخه موبایل برای ایندکس موبایل-محور استفاده خواهد شد.

بهبود عملکرد در ایندکس موبایل-محور گوگل

در اینجا یک لیست متمرکز از مواردی که باید بررسی کنید و بر اساس برخی از بهترین شیوه‌های ارائه شده است:

  1. اگر چندین نسخه دارید، مطمئن شوید که محتوای مهم در همه آن‌ها نمایش داده می‌شود
    مطمئن شوید که محتوای مهم شما – از جمله داده‌های ساختاریافته، لینک‌های داخلی، تصاویر و غیره – در نسخه موبایل وب‌سایت شما نیز وجود دارد.
    گوگل حتی در مستندات بهترین شیوه‌های ایندکس موبایل-محور هشدار می‌دهد که اگر محتوای کمتری در صفحه موبایل نسبت به صفحه دسکتاپ دارید، در هنگام انتقال سایت به ایندکس موبایل-محور، ترافیک شما کاهش خواهد یافت.
  2. اجازه دهید Googlebot به محتوای شما دسترسی داشته باشد و آن را رندر کند
    گوگل توصیه می‌کند که از همان تگ‌های متا ربات در سایت موبایل استفاده کنید، از بارگذاری تنبل محتوای اصلی خودداری کنید (Googlebot نمی‌تواند محتوایی که نیاز به تعامل کاربر دارد را بارگذاری کند) و به Googlebot اجازه دهید منابع شما را بخزد.
  3. داده‌های ساختاریافته را بررسی کنید
    دوباره بررسی کنید که داده‌های ساختاریافته شما در نسخه‌های دسکتاپ و موبایل وب‌سایت شما یکسان باشد و همچنین مطمئن شوید که URLها صحیح هستند.
  4. سرعت صفحه موبایل را بهبود دهید
    سرعت صفحه از مدت‌ها قبل یک عامل مهم بوده و با ایندکس موبایل-محور و به‌روزرسانی تجربه صفحه اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
    عوامل حیاتی وب پیشرفته: راهنمای فنی SEO مملو از توصیه‌های عملی درباره شناسایی و رسیدگی به عوامل مرتبط با سرعت که بر عوامل حیاتی وب و ایندکس موبایل-محور تأثیر می‌گذارد.
  5. نظارت بر خطاهای موبایل
    همانند بیشتر کارهای سئو، به عملکرد خوب سایت در ایندکس موبایل-محور نمی‌توان به عنوان یک کار یک‌باره نگاه کرد. شما باید به طور مرتب کنسول جستجو را نظارت کنید تا بتوانید خطاهای موبایل را شناسایی و رفع کنید.

به طور مرتب گزارش‌های “قابلیت استفاده موبایل” و “عوامل حیاتی وب” در کنسول جستجو را مشاهده کنید.
تغییرات در بهترین شیوه‌های ایندکس موبایل-محور گوگل یک مرور سریع از تغییرات از سال ۲۰۱۶ ارائه می‌دهد.

  • ۴ مه ۲۰۲۰: ایندکس موبایل-محور برای همه وب‌سایت‌ها از سپتامبر ۲۰۲۰ فعال خواهد شد.
  • ۲۸ مه ۲۰۱۹: ایندکس موبایل-محور به‌طور پیش‌فرض برای همه وب‌سایت‌های جدید که قبلاً برای جستجوی گوگل ناشناخته بودند، از ۱ ژوئیه ۲۰۱۹ فعال است.
  • ۱۹ دسامبر ۲۰۱۸: وقتی سایتی را به ایندکس موبایل-محور منتقل می‌کنیم، مالک سایت از طریق کنسول جستجو اطلاع داده می‌شود.
  • ۲۶ مارس ۲۰۱۸: ایندکس موبایل-محور به طور گسترده‌تری اجرا می‌شود.
  • ۱۸ دسامبر ۲۰۱۷: ما سایت‌ها را برای آمادگی ارزیابی خواهیم کرد و با احتیاط ایندکس موبایل-محور را برای سایت‌هایی که آماده هستند، اجرا خواهیم کرد.
  • ۴ نوامبر ۲۰۱۶: ما در حال آزمایش هستیم که ایندکس را موبایل-محور کنیم.

همان‌طور که می‌بینید، موارد زیادی وجود دارد که باید در مورد ایندکس موبایل-محور بدانید و در ذهن داشته باشید.
اطمینان حاصل کنید که با بهترین شیوه‌ها همراه هستید و عملکرد وب‌سایت خود را نظارت می‌کنید تا در دنیای ایندکس موبایل-محور موفق شوید.

 

منبع: https://www.searchenginejournal.com/google-mobile-first-indexing/346170/

پست های مرتبط

نکته‌ای از یکی از کارکنان گوگل درباره Favicons که می‌تواند تأثیر بزرگی داشته باشد

  جان مولر (John Mueller) از گوگل یک نکته برای بهینه‌سازی فاوآیکون‌ها…

۱۹ مهر ۱۴۰۳

تکمیل انتشار به‌روزرسانی اصلی گوگل در آگوست

گوگل تأیید کرده است که به‌روزرسانی اصلی آگوست تکمیل شده و این…

۱۹ مهر ۱۴۰۳

لغو بی‌سروصدای اشتراک‌های Google Trends

گوگل در تعطیلات آخر هفته ایالات متحده، با ارسال ایمیلی به کاربران…

۱۹ مهر ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید